БългарскиРусский

Мебелен салонИталианските мебели във Варна - Мебелен салон “LA CASA - classico & moderno” бул. “Цар Освободител” №162 Разположен на два етажа с площ 1000 кв.м. В мебелния ни салон може да усетите стила и класата на качествената италианска мебел: от модерно към класика, от минимализъм към богатство на орнамента. Тук може да откриете своите желани решения за кухни, дневни, трапезарии, спални, детски и офиси, носещи финия, но силно забележим почерк на италианския дизайн.

Разнообразието на италиански партньори, с които работим, ни позволява да предложим най-богатия избор на италиански мебели във Варна.

Можем да ви предложим италианско обзавеждане в различни стилове и материали: от трансформиращи се модули, адаптивни към динамичния ни начин на живот, до елитарен бароков дворцов шик.

За ценителите на класически масивни мебели предлагаме изключително разнообразие на български и италиански производители, смайващо с ръчната си изработка и изящен дизайн, които ги превръщат в уникални произведения на изкуството.

Тук можем да ви предложим луксозни италиански осветителни тела ,килими и аксесоари, които да внесат изтънченост и декоративен заряд във вашия дом. С много усет и професионализъм, екипи от дизайнери в “LA CASA” могат да предложат цялостна концепция за вашата хармония и комфорт, за да постигнете уюта и спокойствието на вашия дом.

Салонът работи от Понеделник до Събота от 10:00ч. - 19:00ч., Неделя почивен ден. Осигурява се доставка и монтаж до всяка точка на страната.